Borden

Reclameborden & Platen

Reclameborden laten maken? Wij bedrukken borden en panelen voor binnen- en buitentoepassing. Te gebruiken als decoratie voor uw beursstand, winkel, kantoor of evenement. Bovendien uitermate geschikt om uw boodschappen krachtig over te brengen.

Meest populaire producten
Alle producten
Alle producten

Een sterke presentatie is van groot belang voor het succes van elk bedrijf, elke actie of ieder evenement. Bekijk hieronder het gehele productassortiment dat voor presentatietoepassingen geschikt is.

Reclamebord maken

Reclameborden kan u voordelig laten maken bij Signdirect. Maak uw keuze uit ons ruime assortiment plaatmaterialen welke geschikt zijn voor diverse toepassingen. Onze plaatmaterialen zijn geschikt als reclamebord, bouwbord, deurbord of muurbord. Alle borden zijn vanzelfsprekend verkrijgbaar in alle gewenste formaten en al verkrijgbaar vanaf 1 exemplaar. Het reclamebord wordt voorzien van uw ontwerp en nauwkeurig afgewerkt.

U kunt de reclameborden bestellen via deze webshop, waarmee u het altijd het laagste prijstarief ontvangt.

Speciale reclameborden of plaatsing

Wenst u nader advies of heeft u specifieke wensen, neem dan voor het juiste reclamebord contact op met de vestiging bij u in de regio. Wij maken graag voor u een individuele prijsopgave voor uw maatwerk. Wilt u het reclamebord laten plaatsen? Geen probleem, één van onze ServiceCenters is altijd in staat om uw naambord of reclamebord  snel en vakkundig te monteren.

 

Wilt u reclameborden, gevelborden of etalagemateriaal bestellen? Signdirect bedrukt borden die u kan gebruiken voor de inrichting van uw kantoor, winkel, showroom of beursstand. Ook steeds meer particulieren maken kennis met kennis met de mogelijkheden van bedrukt plaatmateriaal. U bepaalt zelf het formaat en de afwerking zodat het helemaal geschikt is voor de door u gewenste toepassing.

Online borden & panelen laten bedrukken

Bij Signdirect heeft u keuze uit diverse type bord- en plaatmateriaal. U kan bij ons terecht het bedrukken van onder andere aluminium (dibond), forex, kanaalplaat en kartoon. Uw ontwerp wordt na het uitvoeren van een gratis bestandscontrole in full color op het door u gewenste plaatmateriaal aangebracht . U kan dan ook rekenen op een gedetailleerde en scherpe opdruk. Lever uw eigen ontwerp aan of maak gebruik van onze online designer.