Vlaggenmasten

vlaggenmasten

Een mooie vlag met uw bedrijfslogo voor uw bedrijfsruimte? Met een stevige vlaggenmast van Signdirect komt uw vlag extra goed tot zijn recht. Elegant, maar toch een stevige stabiele basis. Signdirect biedt u vlaggenmasten van topkwaliteit in verschillende soorten en maten.

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Vlaggenmast kopen

Heeft u een mooie vlag waarmee u uw bedrijf of vereniging wilt laten opvallen? Een vlaggenmast is in dat geval onmisbaar. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de vlag zelf ergens op te hangen, maar de ervaring leert dat dit niet het gewenste resultaat oplevert. Een vlag met vlaggenmast geeft net dat extra beetje professionele uitstraling aan jouw bedrijfs- of verenigingspresentatie. Zorg er voor dat uw logo altijd gezien wordt!

Stevige vlaggenmasten en vlaggenstokhouder

Een divers aanbod vlaggenmasten vindt u bij Signdirect. De aluminium vlaggenmasten zijn voorzien van een knop, kikker, leioog en vlaggenlijn zodat het hijsen van uw vlag erg eenvoudig is. Zo kunt u uw vlag op elke gewenste hoogte ophangen, dus ook bijvoorbeeld halfstok. Bovendien zijn enkele vlaggenmasten ook beveiligd tegen diefstal zodat u uw vlag met een veilig gevoel kunt laten wapperen, zowel overdag als in de nacht. Heeft u een kleine vlag en wilt deze aan de muur bevestigen? In dat geval kunt u ook kiezen voor een vlaggenstokhouder. De vlag hangt hierdoor stevig aan de muur. Bekijk vooraf wel goed welke afmetingen uw vlag heeft, want een vlaggenstokhouder is alleen geschikt voor kleinere vlaggen. Wanneer u een te grote vlag en/of vlaggenstok in een vlaggenstokhouder plaatst, kan het gebeuren dat deze het gewicht niet kan houden. Hierdoor ziet uw vlag er natuurlijk niet professioneel uit en er zou zelfs kunnen gebeuren dat de houder afbreekt. In dat geval kunt u beter voor een vlaggenmast gaan.

Aluminium baniermast

De aluminium vlaggenmast is de meest eenvoudige optie en geschikt voor een groot aantal vlaggen. Maar voor een hoog uitgevoerde vlag met zoom is een baniermast een nog betere keus. Met een baniermast is je bedrijfs- of verenigingslogo altijd duidelijk zichtbaar, omdat de vlag nooit zal omslaan. Het voordeel van een aluminium vlaggenmast is de lange levensduur, doordat het niet aangetast wordt door vochtige weersomstandigheden en UV-straling. Bovendien is een aluminium vlaggenmast onderhouds- en milieuvriendelijk. Zo heeft u er na het aanschaffen geen omkijken meer naar.