Laat jouw boodschap wapperen op een vlag

08 October 2018

Uw bedrijf, organisatie of vereniging promoten? Dan zult u waarschijnlijk niet meteen aan een vlag denken. Toch is een vlag een effectief en betaalbaar reclamemiddel. Helemaal ideaal is het dat vlaggen vaak multi-inzetbaar zijn en bijvoorbeeld zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Of u nu binnen of buiten een vlag met uw logo of boodschap laat wapperen, het trekt meteen de aandacht.

Multi-inzetbaar en trekt direct aandacht

Opvallen is de basis van reclame. Vlaggen zijn altijd in beweging en vallen daarom goed op. Een effectief middel dat tevens voordelig is. De kosten die komen kijken bij vlaggen bedrukken zijn tegenwoordig prima te behappen. Het grote voordeel is tevens dat vlaggen in verschillende situaties en op verschillende locaties ingezet kunnen worden, afhankelijk van het soort vlag dat gebruikt wordt. Neem bijvoorbeeld een beachflag: leuk bij een strandtent, maar er zijn nog zo veel meer mogelijkheden. Plaats een beachflag in de ontvangsthal van uw bedrijfspand, fleur uw beursstand ermee op, of zet de vlag buiten bij een evenement om de naamsbekendheid te vergroten. Wees creatief en ontdek de mogelijkheden.

Vlaggen bedrukken voor verjaardagen en jubilea

Bedrijven, organisaties en verenigingen zijn niet de enige die vlaggen effectief en creatief kunnen inzetten. Ook voor gelegenheden zoals een verjaardag, jubileum of huwelijk kan vlaggen bedrukken erg leuk zijn. Het leuke hieraan is dat u zo uw eigen vlag kunt ontwerpen, volledig naar eigen wens. Met tekst, foto’s of allebei, het kan allemaal. Zelf vlaggen bedrukken kan met veel verschillende modellen en maten vlaggen. Ontwerp uw eigen vlaggenlijn voor een verjaardagsfeest, een bootvlaggetje als cadeautje voor een echt bootliefhebber of opvallende raamvlaggen.

Wat en waar is uw doelgroep?

Zo ziet u maar, een vlag is een uiterst geschikt reclamemiddel voor zowel grote bedrijven, kleine verenigingen en voor privé gebruik om een creatieve draai te geven aan een verjaardagsfeest of een jubileum. Wilt u een boodschap door middel van een vlag overbrengen, bedenk dan altijd eerst wie de doelgroep is en waar zij zich bevinden. Een vlag met uw boodschap laten wapperen zorgt natuurlijk alleen maar voor het gewenste resultaat als de doelgroep de vlag ook daadwerkelijk ziet.

Uw eigen vlag bedrukken?

Bent u enthousiast geworden voor een vlag bedrukken? Neem een kijkje in onze webshop en zie ons uitgebreide assortiment vlaggen. Alle vlaggen worden full color gedrukt en voorzien van een gedetailleerde en scherpe opdruk. Heeft u nog vragen over vlaggen bedrukken? Neem gerust contact met ons op!

© 2008 - 2024 Signdirect Nederland B.V.