Baniervlaggen bedrukken

Voordelig en snel baniervlaggen laten drukken? Dan ben je bij Signdirect aan het juiste adres. Verkrijgbaar in diverse formaten en materiaalsoorten. Wij bedrukken de baniervlaggen met jouw ontwerp. Wij gebruiken hierbij uitsluitend UV- en waterbestendige inkten.

✅ Topkwaliteit baniervlaggen bedrukt met jouw ontwerp
✅ Keuze uit diverse standaard-formaten
✅ Gedrukt op duurzaam vlaggenmateriaal, nauwkeurig afgewerkt.
✅ Upload eenvoudig je ontwerp of gebruik de gratis ontwerp tool
✅ Verkrijgbaar vanaf 1 exemplaar

Vanaf € 19,47 Normale prijs € 1.000,00
SKU
eu-bv

Baniervlaggen met eigen ontwerp bedrukken.

Baniervlaggen - oftewel 'staande vlaggen' - hebben een zakelijke uitstralingen en zorgen voor zichtbaarheid van jouw bedrijf. Baniervlaggen zie je dan ook nog steeds terug op bedrijventerreinen, woonboulevards en evenementen. Plaats de baniervlag aan een mast met banieruithouder zodat jouw logo cq. ontwerp altijd leesbaar is.

Al meer dan 10 jaar specialist in het bedrukken van Baniervlaggen.

Wij maken de baniervlaggen van topkwaliteit 115 grams polyester, mayadoek of 160 grams spun polyester. Alle vlaggen worden omgezoomd en dubbel gestikt voor extra stevigheid. De levensduur van de baniervlag is afhankelijk van de weersomstandigheden. Door uitsluitend te werken met de beste materialen en afwerkingen kunnen wij ervoor zorgen dat de levensduur zo lang mogelijk is. Wij gebruiken uitsluitend UV-bestendige en milieuvriendelijke inkten om je ontwerp op de vlag te drukken. Door te werken met de modernste machines kunnen wij haarscherpe prints met heldere kleuren realiseren.

Wij kunnen baniervlaggen middels digitaaldruk (full color) of zeefdruk (PMS kleuren) voorzien van jouw ontwerp. Bij digitaaldruk kan de baniervlag in vrijwel iedere kleur worden gedrukt, ideaal als er bijvoorbeeld aan fotografische afbeelding in je ontwerp zit. Full color baniervlaggen zijn al vanaf 1 exemplaar te bestellen.

Zeefdruk baniervlaggen bedrukken wij met kleuren uit het PMS Pantone systeem. Deze vlaggen zijn vanaf 5 stuks te bestellen. Online kun je baniervlaggen bestellen waarbij het ontwerp uit maximaal 4 PMS kleuren bestaat. Neem contact met ons op indien je meer PMS kleuren in jouw ontwerp hebt verwerkt.

Verschillen tussen digitaaldruk en zeefdruk.

- Bij digitaaldruk is de doordruk ongeveer 95 procent, bij zeefdruk is de doordruk 100 procent.
- Bij digitaaldruk drukken wij full color, bij zeefdruk met volle PMS kleuren.
- Digitaaldruk baniervlaggen kan je al vanaf 1 exemplaar bestellen, zeefdruk baniervlaggen kan je vanaf 5 stuks bestellen.

Onze belofte: De beste prijs-kwaliteit verhouding.

Een ijzersterke balans tussen kwaliteit en prijs, daar staan wij voor. Door onze productie-processen zo efficient mogelijk in te richten kunnen wij baniervlaggen tegen een scherpe prijs produceren zonder in te leveren op kwaliteit. Wil je advies voordat je een bestelling plaats? Wij snappen dat aanleveren van een ontwerp of het kiezen van de juiste uitvoering soms lastig kan zijn. Wij staan dan ook klaar om je te helpen met al je vragen omtrent het bestellen van baniervlaggen.

Product samenstellen
STEL JE PRODUCT SAMEN

Gekozen configuratie: