Tips voor een geslaagde beurspresentatie

08 October 2018

Staat u binnenkort met uw bedrijf op een beurs? Dan is het alvast slim om na te denken over uw beurspresentatie. Hoe gaat u uw bedrijf presenteren? Door veel zorg aan de uitstraling van uw beursstand te besteden, zullen potentiële klanten eerder bij uw beursstand blijven staan. Wij geven u graag een aantal tips hoe u ervoor kunt zorgen dat uw beursdeelname gegarandeerd een succes wordt.

Presentatiewanden

Door uw beursstand te voorzien van een presentatiewand zorgt u ervoor dat uw beursstand een luxere uitstraling krijgt. De presentatiewand is zeer eenvoudig te vervoeren en op te zetten. Met een presentatiewand kunnen beursbezoekers in één oogopslag zien wat uw bedrijf te bieden heeft. Wel is het verstandig om van te voren goed na te denken over het ontwerp van uw presentatiewand. Een té druk ontwerp zal namelijk afleiden van de boodschap.

Roll-up banners

Een roll-up banner is een ideaal promotiemiddel om tijdens een beurs uw bedrijf beter onder de aandacht te brengen. Doordat uw ontwerp in full color op PVC frontlit of Decotex wordt gedrukt krijgt de roll-up banner een hoge kleurintensiteit, dit zorgt weer voor een mooie uitstraling. Daarnaast is het zeer eenvoudig om een roll-up banner op te zetten, het systeem werkt namelijk zelfoprollend. Wilt u extra aandacht geven aan uw banner? Kies dan voor onze design roll-up banner, bij deze banner is er extra aandacht geschonken aan de voet.

Wilt u ervoor zorgen dat uw roll-up banners nog meer de aandacht trekt van de beursbezoekers? Zet de banners  dan letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers! Wij hebben verlichting in ons assortiment die u bovenop de banner kunt plaatsen. Hierdoor valt u roll-banner nog meer op en wordt het een echte eye-catcher!

Presenteer uw folders netjes in een folderhouder

Tijdens een beurs kunt u al een heleboel vertellen over uw bedrijf en diensten aan voorbijgangers. Echter moeten beursbezoekers veel informatie verwerken op een dag, waardoor ze het vaak niet allemaal onthouden.  Door potentiële klanten een folder mee te geven waarin alles nog een keer duidelijk is uitgelegd, kan men in één oogopslag zien wat voor diensten uw bedrijf biedt.  Zorg ervoor dat uw beursstand er netjes en verzorgd uitziet, presenteer uw folders dan ook in een mooie folderhouder. Dit ziet er verzorgder uit dan wanneer ze los op tafel liggen.

Alles voor uw beurspresentatie

Bij Signdirect kunt u terecht voor al uw beursbenodigdheden! Heeft u vragen over de opmaak van onze presentatiematerialen  of wilt u weten welk presentatiemateriaal het meest geschikt voor u is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

© 2008 - 2024 Signdirect Nederland B.V.