Spandoeken bestellen bij Signdirect

08 October 2018

Of u nu ondernemer of particulier bent, een spandoek is een ideaal middel om reclame te maken voor uw bedrijf, vereniging of voor eigen gebruik. In dit blogartikel willen wij u graag kennis laten maken met deze effectieve vorm van reclame maken.

Naast de vele voordelen zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden, zoals het materiaal van het spandoek en het frame.

De diverse mogelijkheden van spandoeken

  1. Bewegwijzering: Staat u met uw bedrijf of organisatie op een evenement of beurs en wilt u de bezoeker informeren waar u te vinden bent? Dan kunt u eenvoudig en duidelijk via een spandoek de weg wijzen. Organiseert u zelf een evenement? Dan kunnen spandoeken handig zijn bij het aangeven van uitgangen, toiletten en andere belangrijke punten.
  2. Informatief spandoek: Heeft u een nieuw product of wilt u uw klanten op de hoogte stellen van uw diensten? Dan kunt u deze informatie ook op een spandoek laten drukken. Monteer het spandoek bijvoorbeeld aan de gevel van uw bedrijfspand. Dit maakt het voor voorbijgangers in één oogopslag duidelijk wat uw bedrijf doet.
  3. Promotie en reclame spandoek: Wilt u uw bedrijf meer laten opvallen in het straatbeeld? Spandoeken kunnen een ideale manier zijn om reclame te maken. Door de frames kunnen de spandoeken op allerlei plekken bevestigd worden.
  4. Ter versiering: Een spandoek toont niet alleen op een duidelijke manier de boodschap, maar het creëert ook sfeer. Daarom zijn spandoeken ook ideaal te gebruiken ter versiering van bijvoorbeeld een kale muur. Heeft u binnenkort een verjaardag en wilt u de jarige extra in het zonnetje zetten? Waarom feliciteert u hem of haar niet via een spandoek?
  5. Bouwprojecten: Wanneer u met een bouwproject bezig bent, kunt u uw omgeving het eindresultaat alvast laten zien via een spandoek.

Soorten materialen

Voor het maken van een spandoek kunt u bij ons uit een aantal materialen kiezen die stuk voor stuk van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit PVC Frontlit: een zeer stevig zeildoekmateriaal met een van gewicht 510 grs per m2. PVC Frontlit wordt op rol geleverd. Dit materiaal wordt het meest gekozen door onze klanten. Daarnaast kunt u kiezen voor Mesh: een wind doorlatend PVC materiaal. Het materiaal heeft doorkruiste vezels waardoor de wind gemakkelijk door het materiaal heen kan. Als u het spandoek op een winderige locatie wilt plaatsen, dan kunt u het beste kiezen voor Mesh materiaal.

Spandoek frame

Bestelt u een spandoek frame bij Signdirect? Dan wordt het geleverd met een bijpassend spandoek voorzien van uw ontwerp in full color. We hebben verschillende soorten spandoekframes, zoals vrijstaande frames die overal geplaatst kunnen worden. Het frame is gemaakt van robuuste aluminium buizen waardoor het frame stevig in de grond staat. Wilt u een spandoek op een vlakke wand plaatsen? Speciaal daarvoor hebben wij ook frames die op een vlakke damwand geplaatst kunnen worden.

Eenvoudig een spandoek laten maken

Bent u enthousiast geworden en wilt u een spandoek laten bedrukken? Neem een kijkje in onze webshop en laat uw ontwerp in full color op één van onze spandoeken bedrukken. Heeft u vragen over het bestellen van spandoeken of twijfelt u tussen de materiaalsoorten? Neem vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag verder.

© 2008 - 2024 Signdirect Nederland B.V.