Auto bestickeren: de mogelijkheden en de voordelen

08 October 2018

Uw auto bestickeren, ook wel autobelettering genoemd, is voor veel ondernemers interessant. Zeker wanneer u veel kilometers maakt. Signdirect kan niet alleen uw auto bestickeren, maar ook bedrijfswagens in allerlei formaten kunnen van autobelettering voorzien worden. U ziet elke dag wel vrachtwagens, bestelbusjes en bakwagens rijden, die bedrukt zijn met een bedrijfsnaam, logo of een reclame uiting.

Herkenbare autobelettering

Een van de grootste voordelen van een auto bestickeren is de herkenbaarheid. Wanneer alle transportmiddelen van uw bedrijf dezelfde autobelettering dragen, zullen mensen op straat uw bedrijf al gauw gaan herkennen. Het is natuurlijk wel van belang dat u een duidelijk herkenbare huisstijl heeft ontwikkeld. Buiten herkenbaarheid, zorgt autobelettering er ook voor dat uw bedrijf professioneel overkomt.

Grote spreiding van boodschap

Overal waar u met uw wagen komt, wordt uw reclame gezien. Vooral de regio waarin u actief bent zal vaak geconfronteerd worden met uw reclame als u een auto laat bestickeren. In Nederland staan we helaas nogal vaak in de file, maar dit is wel voordelig voor uw autobelettering. In de file wordt autoreclame namelijk vaker bewust opgenomen, omdat mensen dan langer tegen een reclame uiting aan kijken. Een ander overtuigend cijfer is 160.000. Zoveel contactmomenten heeft de gemiddelde autobelettering namelijk per maand volgens het onderzoek van het CBR. Dit bereik is natuurlijk enorm.

Relatief goedkoop

Het mooie is, dat een auto bestickeren een relatief goedkoop reclamemiddel is. Wanneer u hetzelfde bereik, met bijvoorbeeld drukwerk wil bereiken, zult u veel meer geld kwijt zijn. Bovendien is autobelettering een eenmalige investering, die evengoed jaren mee zal gaan. Bij Signdirect kunt u uw auto bestickeren op meerdere manieren. Kies bijvoorbeeld voor stickerpakket small, dan krijgt u voor een zacht prijsje al een reclame uiting op zowel de zij- als de achterkant. Bij de medium en large pakketten zal ook uw motorkap een make-over krijgen.

Auto bestickeren met een car wrap

Wanneer u echt op wil vallen, raden wij u aan om voor een volledige car wrap te kiezen. Bij deze techniek gaan we uw hele auto bestickeren met een wrapfolie, zodat uw reclame over de hele wagen zichtbaar is. Behalve het feit dat u zeker op zult vallen, heeft deze methode nog andere voordelen. Een car wrap is namelijk stukken goedkoper en duurzamer dan het laten spuiten van uw voertuig. Verder beschermt de folie de lak, waardoor deze er nog als nieuw uit zal zien wanneer de car wrap verwijderd wordt.

Wilt uw auto bestickeren of advies over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Signdirect en vraag vrijblijvend een offerte aan!

© 2008 - 2024 Signdirect Nederland B.V.