5 onmisbare marketingmaterialen voor elke onderneming

09 October 2018

De populariteit van online adverteren zal ook in 2017 onverminderd blijven stijgen. Sommige klassieke marketingmaterialen zijn echter onvervangbaar. Lees hieronder meer over 5 producten waarmee u uw klanten en gasten kennis te laten maken met uw aanbiedingen, acties en evenementen.

1. Folders

Met folders - oftewel gevouwen flyers  - presenteert u uw bedrijf of product op een stijlvolle wijze. Maak uw keuze uit diverse materiaalsoorten, vouwwijzen en afwerkingen zodat de folder overeenkomt met de door u gewenste uitstraling.

 

2. Beachflags

Populair vanwege haar opvallende uitstraling en toepassingsmogelijkheden. Door het grote drukoppervlak is er genoeg ruimte om bedrijfslogo en/of slogan duidelijk weer te geven.  Beachflags worden zowel in het bedrijfsleven (ingang van een kantoor), de horeca (strandtenten) als op beurzen gebruikt voor promotie doeleinden.

 

3. Flyers

Bereik uw publiek door flyers uit te delen of neer te leggen in uw winkel, café of restaurant. Bovendien zijn opvallende flyers ook een essentiële toevoeging voor elke beursstand. Kortom: zorg ervoor dat dat ze liggen waar uw doelgroep zich bevindt. De meeste mensen werpen hooguit een blik op uw flyer. Zorg er dus voor dat uw flyers extra opvallen met met een krachtig design en intense kleuren.  Vermeld de belangrijkste boodschap en gegevens, houd uw tekst kort en krachtig.

 

4. Posters

Een poster die echt opvalt, bijvoorbeeld door een tekstuele of visuele boodschap die de aandacht trekt. Hang voldoende posters op door de stad, zodat uw doelgroep de poster begint te herkennen en combineer het met een online campagne. Posters zijn verkrijgbaar in diverse formaten en materiaalsoorten.

 

5. Roll-up banners

Roll-up banners zijn manshoge, mobiele reclamedragers. De banners zijn onmisbaar op beurzen of markten, waar bezoekers maar een paar seconden hebben om te beslissen uw stand te gaan bezoeken. Roll-up banners zijn opvallend en eenvoudig in gebruik en worden standaard geleverd met handige draagtas.

© 2008 - 2024 Signdirect Nederland B.V.