Design Studio

Bij Signdirect voeren wij niet alleen een gratis bestandscontrole uit, wij helpen u ook graag bij het het opmaken van uw ontwerp. Onze ervaren grafische medewerkers kunnen met hun kennis snel en efficiënt aanpassingen in het ontwerp doorvoeren.
Na eventuele aanpassingen ontvangt U altijd een drukproef ter goedkeuring voordat wij uw bestelling in productie nemen. Uiteraard kunnen wij het ontwerp naar u toesturen zodat u het naar eigen inzicht in de toekomst kan hergebruiken*.

Wat valt er onder onze ontwerp service?

 Positioneren van beelden en teksten
 Uitlijnen
 Teksten toevoegen
 Optimaliseren kwaliteit van door u aangeleverd bronmateriaal**


Wat valt er niet onder onze ontwerp service?

X Ontwerpen van uw logo / afbeelding / huisstijl**** Ontwerpen worden gedurende de periode van 30 dagen na ontvangst van uw bestelling bewaard. Indien u het ontwerp wenst te ontvangen dient u dat binnen deze termijn per e-mail onder vermelding van uw bestellingsnummer aan te geven. Na deze periode kunnen wij niet meer garanderen dat het ontwerp nog beschikbaar is in ons systeem.

**Indien u eigen afbeeldingen wilt toevoegen aan het ontwerp zijn wij afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal wat u aanlevert. Let u erop dat de logo's en foto's zo scherp mogelijk zijn. Mocht dit niet het geval zijn, waardoor de resolutie te laag is voor een mooi resultaat, dan nemen wij contact met u op. Wij dienen in dat geval een beter ontwerp te ontvangen of optimaliseren zelf het materiaal indien dit technisch mogelijk is .

***Deze werkzaamheden kunnen wel door ons worden uitgevoerd. Desgewenst geven wij u hiervoor vooraf een prijsindicatie ter goedkeuring. Bij Signdirect dus geen vervelende verrassingen achteraf.

© 2008 - 2024 Signdirect Nederland B.V.