Over Signdirect

 

header

Over ons

Hoe groot je bedrijf ook is en in welke branche je ook werkt: Effectieve marketing en branding zijn essentieel voor elke onderneming. Met ons uitgebreide assortiment van reclamematerialen,(werk)kleding, drukwerk en relatiegeschenken hebben wij alles in huis om jouw bedrijf, organisatie of vereniging te laten opvallen en representatief voor de dag te laten komen. Door elke dag de beste klantervaring aan te bieden en ondernemers volledig te ontzorgen kunnen wij al jaren op rij heel hard groeien in Nederland en België. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van ontwerp, productie en montage? Kijk dan een rond op onze webshop of neem rechtstreeks contact op met 1 van onze vestigingen om je wensen en visie te bespreken.

Samenwerken

Wij ontzorgen bedrijven op het gebied van visuele communicatie

Overzichtelijk, meedenkend, oplossingsgericht en strak georganiseerd: Signdirect is jouw ontzorgende partner. Door de combinatie van enerzijds onze webshop met ons gestandaardiseerde productassortiment en anderzijds onze offline dienstverlening met maatwerkproducten, bieden we volop mogelijkheden om jouw organisatie optimaal te bedienen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij komen graag langs om kennis te maken.

Ik wil meer weten

"Marketing is essentieel voor elke onderneming. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf opvalt en representatief voor de dag komt"

Onze organisatie

Signdirect wordt aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Holten. Hier zitten onze mensen die zich bezighouden met productie, projectmanagement en IT. Onze overige vestigingen in Nederland en België voeren de montageopdrachten uit en ondersteunen onze relaties op regionaal niveau.

Onze locaties in Nederland
- Akkrum & Heerenveen (Friesland)
- Haaksbergen, Holten en Nijverdal (Overijssel)
- Heerhugowaard & Naarden (Noord-Holland)
- Maastricht (Limburg)
- Nieuwegein (Utrecht)
- Nijmegen & Zelhem (Gelderland)
- Schoonhoven ( Zuid-Holland)
- Tilburg-Rijen (Noord-Brabant)
- Winschoten (Groningen)

Onze locatie in België
- Lokeren (Oost-Vlaanderen)

hoofdkantoor
Signdirect

Onze kernwaarden

100 procent tevredenheid, dat is waar onze mensen zich elke dag op focussen. Hoe we dat doen? Door elke dag de onderstaande kernwaarden in ons achterhoofd te houden.

- Afspraak is afspraak
- Flexibel
- Eerlijk, direct en open
- Gewoon, doen

rene

Ons Team

Ons team bestaat uit een breed scala van enthousiaste professionals, ieder met zijn of haar eigen expertise. Met onze gezamelijke kennis van de Print & Sign wereld kunnen wij jou zo goed mogelijk tot dienst zijn. Aarzel niet om 'ingewikkelde' vragen of wensen aan ons voor te leggen. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Wij beschikken over ons eigen IT team, waarvan het grootste deel na zijn of haar stage bij ons een baan aangeboden heeft gekregen. Deze jonge professionals werken elke dag aan nieuwe oplossingen om nog meer bestelgemak te kunnen aanbieden.

Ik wil collega worden
showcase

Online oplossingen voor huisstijl-bewaking.

Een huisstijl is het visitekaartje van je onderneming. Het is jouw identiteit en je wilt er altijd goed uitzien. Ons online platform helpt iedereen binnen jouw organisatie eenvoudig communicatiemiddelen uit te werken. Altijd met hetzelfde professionele resultaat, altijd uitgevoerd in jouw huisstijl. Perfect voor oa. organisaties met meerdere vestigingen.

De voordelen:

- Je eigen huisstijl producten zijn eenvoudig online te bestellen. Hierbij is het alltijd inzichtelijk wie binnen jouw organisatie de bestelling heeft geplaatst en wat er is besteld.

- Gebruikers kunnen afbeeldingen en tekst aanpassen naar hun behoeftes. De rest van de huisstijl blijft hetzelfde

- Je hebt geen extern reclamebureau of DTP'er meer nodig. Een lokale vestigingsmanager kan zelf direct professionele presentatiemiddelen inzetten voor eigen acties.

Ik wil meer weten
tilburg

Word Partner

Ben jij een Signmaker en geloof je in de kracht van samenwerken? Neem dan contact met ons, wellicht dat jouw onderneming in het profiel van Signdirect-vestiging past. We ontwikkelen en doen alles samen met onze partners. Daarnaast bieden wij, inkoopvoordelen, logistieke oplossingen, een groot internationaal netwerk en trainingsmogelijkheden.

Neem contact op

"Door samen te werken met Signdirect hebben we veel meer orders kunnen produceren en montageopdrachten kunnen uitvoeren. Door de eCommerce oplossing hebben we onze efficiency verhoogd en onze omzet verder laten groeien."

© 2008 - 2024 Signdirect Nederland B.V.