Bestel jij regelmatig onze producten?

Bestel jij regelmatig print- en sign-producten? Dan ben je bij Signdirect als veelbesteller aan het juiste adres. Overzichtelijk, meedenkend, oplossingsgericht en strak georganiseerd: Signdirect is jouw ontzorgende partner. Door de combinatie van enerzijds onze webshop met ons gestandaardiseerde productassortiment en anderzijds onze offline dienstverlening met maatwerkproducten en montage, bieden we volop mogelijkheden om jouw organisatie optimaal te bedienen. Als je vaker bij ons besteld belonen wij dat met een korting op ons gehele productassortiment en kan je profiteren van aanvullende voordelen zoals premium bestandscontrole en soepele betalingsvoorwaarden.

Samenwerken

Voordelen als veelbesteller.

Voor bedrijven die regelmatig bij ons bestellen hebben wij een speciaal partner-programma. Als reclamebureau, vormgever of bedrijf met eigen communicatieafdeling wil je natuurlijk jouw producten voor de scherpste prijs inkopen bij een betrouwbare partner. Door onze productieprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten kunnen wij een interessant prijsniveau aanbieden. Verder staan wij altijd voor je klaar om je de beste service te bieden op product informatie, offertes, reclamaties en logistieke vraagstukken.

De voordelen van een veelbesteller-account op een rijtje.

- Vaste inkoopkorting
- Soepele betalingsvoorwaarden
- Gratis premium bestandscontrole
- Mogelijkheden met betrekking tot Whitelabel webshop of online inkoopplatform

Is je interesse gewekt?
Bel ons op 088 52 52 100 en vraag naar Sieuwerd

"Of je nou flyers, visitekaartjes, vlaggen, stickers, reclameborden of spandoeken nodig hebt, je ontvangt altijd een vaste scherpe inkoopkorting als veelbesteller."

rene

Wat maakt ons anders?

Onze website geeft je een goed beeld van ons standaard assortiment, maar voor projecten en maatwerk kan je ook bij ons terecht. Moeten 50 tankstations worden voorzien een nieuwe huisstijl? Geen probleem. Moeten er 500 beachflags worden geleverd binnen 1 week op verschillende adressen? Geen probleem. Wij ondersteunen jou op het gebied van productiemanagement en logistiek.

Je kunt onder andere bij ons terecht voor:

- Signing en plaatsing
- Ontwerp & DTP
- Opslag en distributie

Is je interesse gewekt?
Bel ons op 088 52 52 100 en vraag naar Sieuwerd

showcase

Brandportals & Whitelabel shops.

Alle huisstijl producten van jouw organisatie of klant in één geautomatiseerd online systeem? Steeds vaker komt deze wens terug bij onze klanten of als vereiste bij aanbestedingen. Alle merkcommunicatie kan eenvoudig worden beheerd, ontworpen en besteld met je eigen Brandportal.

Voorbeeld: Jouw organisatie bestaat uit 15 verschillende bouwmarkten. Je wilt dat elke vestiging de marketing materialen voor een aankomende actie online kan bestellen. Je wilt dat uitsluitend de ontwerpen die door de communicatieafdeling zijn goedgekeurd kunnen worden besteld. Bovendien wil je inzicht hoeveel en door wie het wordt besteld. Dit is mogelijk met het Brandportal.

Voorbeeld: Binnen jouw organisatie regel jij de visitekaartjes voor nieuwe medewerkers. Je werkt met een vast ontwerp maar je bent elke keer tijd of geld kwijt om de gegevens op het kaartje aan te passen.Wij zorgen ervoor de het ontwerp in een handomdraai te wijzigingen is zonder enige grafische kennis. Je hebt geen extern reclamebureau of DTP'er meer nodig.

Alle orders binnen het Brandportal kunnen direct worden geproduceerd en afgeleverd door Signdirect.

Is je interesse gewekt?
Bel ons op 088 52 52 100 en vraag naar Sieuwerd

"Binnen onze overheidsorganisatie hebben wij regelmatig aangepaste printproducten nodig. Met ons eigen portal kunnen wij zelf eenvoudig het ontwerp aanpassen en het product bestellen."

© 2008 - 2024 Signdirect Nederland B.V.