Auto beletteren? Laat uw auto eenvoudig & voordelig beletteren door Signdirect!

Kleine ondernemers, bedrijven met een wagenpark, transportbedrijven en leasebedrijven zijn bij Signdirect aan het goede adres voor autobelettering. 

Het voorzien van uw voertuig van autostickers is betaalbare en eenvoudige manier uw bedrijf op te laten vallen! Wij voorzien elk merk of type voertuig van een passende autobelettering zodat u altijd goed voor de dag komt. 

Ons vakkundig montageteam belettert de auto bij een van onze ServiceCenters in Nederland of Belgie. Uiteraard is het ook mogelijk om de autobelettering op locatie te laten uitvoeren door ons mobiele team! 

Of u nou één voertuig wilt beletteren of een heel wagenpark, u kan altijd rekenen op een snelle en professionele service.garantie

Volledige ontzorging

Wij verzorgen voor jou het gehele proces:Van ontwerp, productie tot plaatsing van de belettering.Geen uitdaging is voor ons te gek.

flexibel

Flexibel

Of het nu gaat om het beletteren van 1 enkele auto, of om een compleet wagenpark.

Met onze mobiele montageteams en vestigingen in verspreid over Nederland en België kunnen wij opdrachten snel en efficient uitvoeren.

Prof

Uitgevoerd door professionals

Wij zorgen ervoor dat de belettering bubbelvrij en met zorg wordt aangebracht.Zo ben jij verzekerd van het beste eindresultaat. 

ontzorging

5 jaar volledige garantie

Wij geven je jarenlange garantie op de autobelettering. Voor de belettering werken wij namelijk uitsluitend met de hoogste kwaliteit autostickervinyl (o.a. 3M / Avery).

.

Bestelauto

Vanaf €175,-

Bestelauto
Meer informatie

Bestelbus

Vanaf €175,-

Bestelbus
Meer informatie

Bestelwagen

Vanaf €175,-

Bestelwagen
Meer informatie

Bakwagen

Vanaf €195,-

Bakwagen
Meer informatie

Vrachtwagen

Vanaf €195,-

Vrachtwagen
Meer informatie

Personenauto

Vanaf €175,-

Personenauto
Meer informatie

Veelgestelde vragen over autobelettering

  • Ik kan zelf geen ontwerp maken. Kan dat Signdirect voor mij doen?
  • Welke garanties biedt Signdirect betreft autobelettering?
  • Op mijn auto zitten nog stickers. Kan Signdirect deze voor mij verwijderen?
  • Moet de auto schoon zijn als ik hem aanlever voor bestickering?
  • Is het mogelijk de stickers zelf aan te brengen op het voertuig?
  • Kan ik mijn auto direct na het aanbrengen van de belettering wassen?
  • Moet ik kleurverandering van de auto melden bij de RDW?
  • Soms zie je na verwijderen van belettering nog wazig de afdruk op de auto staan. Hoe kan dat?
  • Reflecterende bestickering: kan dat en mag dat?

Ik kan zelf geen ontwerp maken. Kan Signdirect dat voor mij doen?


Onze ervaren grafische medewerkers kunnen gratis een een ontwerp maken voor de autobelettering op basis van de door jouw aangeleverde bestanden (.pdf of .eps) zoals een logo of foto. Wij sturen dit ontwerp mee met de passende offerte. Wanneer je akkoord gaat met onze offerte kunnen onze grafische medewerkers desgewenst het ontwerp nog aanpassen op basis van jouw instructies. Uiteraard produceren wij de autostickers pas nadat wij jouw goedkeuring hebben ontvangen.Welke garanties biedt betreft autobelettering?


Wij werken alleen met duurzame stickermaterialen. De duurzaamheid van onze bestickering is gegarandeerd voor vijf tot twaalf jaar. De garantie hangt af van de gebruikte folie en is van toepassing op loslaten en verkleuren.Op mijn auto zitten nog stickers. Kan deze voor mij verwijderen?


kan bestaande stickers verwijderen tegen een uurtarief op basis van nacalculatie. Dit geldt alleen als de belettering niet door ons in een eerdere opdracht is aangebracht; als de bestickering wel door ons is verzorgd, kunnen we het verwijderen meenemen in de totale projectprijs. Graag wijzen wij u erop dat wij vooraf niet precies kunnen inschatten hoeveel tijd de verwijdering in beslag gaat nemen. U kan uiteraard ook de huidige bestickering zelf verwijderen door met een heater de folie iets te verwarmen en langszaam los te trekken. Vergeet niet daarnaa te plek te ontvetten met wasbenzine en cleaner.Moet de auto schoon zijn als ik hem aanlever voor bestickering?


Elk voertuig moet zo schoon en droog mogelijk aangeleverd te worden. Een willekeurig standaardprogramma van een wasstraat of zelf grondig het vuil afspoelen is voldoende. Vooraf poetsen raden wij niet aan.Is het mogelijk de stickers zelf aan te brengen op het voertuig?


Alhoewel het mogelijk is om te stickers zelf aan te brengen raden wij u dit niet een. De garantie komt dan ook te vervallen indien u niet door de stickers op het voertuig laat aanbrengen. Laat de bestickering uitvoeren door ons montage te zijn om verzekerd te zijn van kwaliteit. Als onze medewerkers van het montageteam hebben hiermee de benodigde ervaring en kennis om ervoor te zorgen dat u het beste resultaat krijgt.Kan ik mijn auto direct na het aanbrengen van de belettering wassen?

Ons advies is om twee tot drie weken te wachten voordat u uw voertuig handmatig of in de wasstraat een wasbeurt geeft. Overigens is het wassen van een voertuig in de wasstraat altijd voor eigen risico.


Moet ik kleurverandering van de auto melden bij de RDW?

Als u de kleur van uw personenauto of kampeerwagen (waarbij de kleur op het kentekenbewijs staat) wilt wijzigen, dan moet u de nieuwe kleur doorgeven aan de RDW. Voor andere voertuigen hoeft dit niet, omdat de kleur daarvan niet op het kentekenbewijs staat. Ook als u de auto of de kampeerwagen tijdelijk een andere kleur geeft (carwrappen), moet u dat aan de RDW doorgeven. De RDW past dan gratis de kleur op het kentekenbewijs aan. De gegevens op het kentekenbewijs en de gegevens van het voertuig moeten volgens de wet overeenkomen. Verdere informatie kunt u vinden op de website van RDW ( www.rdw.nl ).


Soms zie ik na verwijderen van belettering nog een wazige afdruk op de auto staan. Hoe kan dat?

De folies die we gebruiken zijn van een hoogwaardige film met een UV-blok. Daardoor kan het zonlicht niet door de folie dringen en tast het de laklaag onder de folie niet aan, maar wel de lak elders op de auto. In feite is bestickering dus een bescherming voor de laklaag, maar zorgt er na demontage wel voor dat er een soort schaduw zichtbaar blijft. Dit is niet te vermijden.


Reflecterende bestickering, kan en mag dat?

De reflecterende folie wordt vaak gebruikt op voertuigen van politie, brandweer, ambulance, gemeente en andere overheidsinstelling. Ook wordt het gebruikt op voertuigen ten behoeve van lijn- of contourmarkeringen en voor veiligheidsdoeleinden. De Avery Reflective Serie, die door ons wordt aangeboden, voldoet aan Europese normen voor deze specifieke bestickering.

Uw auto bestickeren, een eenvoudige manier van reclame maken

Wilt u uw bedrijf op een eenvoudige manier laten opvallen? Dan is uw auto bestickeren een goede manier! Een auto bestickeren is ook een betaalbare manier van reclame maken. Als de autobestickering eenmaal op uw auto of bestelbus zit gaat deze jaren mee. Signdirect gebruikt duurzame stickermaterialen waardoor de autobestickering (afhankelijk van het gebruikte folie) vijf tot twaalf jaar meegaat. Dat is de investering dus zeker waard. En overal waar u rijdt is uw bedrijfsnaam of logo zichtbaar. Met een pakkende autobestickering geeft u uw bedrijf een goede uitstraling en onderscheidt u zich van de concurrentie. Laat uw auto beletteren door Signdirect en uw auto wordt een rijdend visitekaartje!

 

Auto beletteren bij Signdirect

Bij Signdirect kun u altijd rekenen op een professionele service. Het beletteren van een auto, een bestelwagen, vrachtauto of een heel wagenpark, ons professioneel montageteam voert de autobestickering altijd op een vakkundige manier uit. We zullen voor elk type voertuig voor een passende autobestickering zorgen. Wanneer u zelf geen ontwerp kunt maken kunnen onze grafische medewerkers gratis een ontwerp voor uw autobestickering maken. Een bedrijfsnaam/logo, slogan of foto, we maken overal een passend ontwerp voor dat ook goed past op het betreffende voertuig. U kunt voor het auto bestickeren terecht in Nederland en België bij een van onze ServiceCenters. Daarnaast is het ook mogelijk het auto beletteren op locatie uit te laten voeren door ons montageteam.

 

Meer informatie over autobestickering?

In onze rubriek veelgestelde vragen kunt u veel informatie vinden over het auto bestickeren. Bijvoorbeeld hoe u uw auto aan dient te leveren voor de autobestickering en informatie over het verwijderen van oude auto stickers. Staat het antwoord op uw vraag over auto beletteren hier niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder en kunnen u vrijblijvend persoonlijk advies geven over uw autobestickering.

© 2008 - 2019 - Signdirect Nederland B.V.