5 onmisbare marketingmaterialen voor elke onderneming

09 October 2018

De populariteit van online adverteren zal ook in 2018 onverminderd blijven stijgen. Sommige klassieke marketingmaterialen zijn echter onvervangbaar. Lees hieronder meer over 5 producten waarmee u uw klanten en gasten kennis te laten maken met uw aanbiedingen, acties en evenementen.

Aanleverspecificaties drukwerk: verschil RGB, CMYK en PMS kleuren

09 October 2018

Heeft u een mooi ontwerp in gedachten of misschien al wel gemaakt, bijvoorbeeld voor een flyer, poster of banner, dan is de volgende stap om een bedrijf te vinden die deze voor u kan printen. De gemiddelde hobby-ontwerper loopt echter vaak tegen het probleem aan dat er allerlei eisen zijn voor de aanlevering van het bestand. Deze aanleverspecificaties zijn vaak omschreven in allerlei afkortingen die u wellicht weinig zeggen. In dit blogartikel vertellen we u dan ook graag meer over de verschillende mogelijkheden om uw bestand aan te leveren, vooral gericht op kleur. Want wat is het verschil tussen RGB, CMYK en PMS kleuren? En wat maakt dit voor verschil voor het eindresultaat?

5 originele ideeën om uw reclameboodschap te verspreiden

09 October 2018

Tegenwoordig wordt iedereen dagelijks blootgesteld aan allerlei soorten reclame. Of u nu binnen of buiten bent, online of offline, reclame is niet meer weg te denken in deze tijd. Wilt u zelf reclame maken voor uw bedrijf of dienst(en), dan is opvallen dus essentieel. Juist in deze tijd waarin we overspoeld worden met vele verschillende reclame-uitingen kunt u er niet per definitie van uitgaan dat iedereen alles maar leest. Hieronder willen wij een aantal ideeën met u delen die helpen uw reclameboodschap extra op te laten vallen bij uw doelgroep.

Auto bestickeren: de mogelijkheden en de voordelen

08 October 2018

Uw auto bestickeren, ook wel autobelettering genoemd, is voor veel ondernemers interessant. Zeker wanneer u veel kilometers maakt. Signdirect kan niet alleen uw auto bestickeren, maar ook bedrijfswagens in allerlei formaten kunnen van autobelettering voorzien worden. U ziet elke dag wel vrachtwagens, bestelbusjes en bakwagens rijden, die bedrukt zijn met een bedrijfsnaam, logo of een reclame uiting.

Vlaggen onderhouden voor langere levensduur

08 October 2018

In een eerdere blog lieten we al zien dat het effectief kan zijn om uw reclame-uiting te laten wapperen op een vlag, leuk voor zowel voor binnen als buiten. Voor iedereen die inmiddels eigenaar is van één of meerdere vlaggen, geven wij in dit artikel een aantal tips voor het onderhoud van uw vlag. Goed en regelmatig onderhoud is namelijk essentieel voor een langere levensduur van vlaggen én voor een representatieve en professionele uitstraling.

Spandoeken bestellen bij Signdirect

08 October 2018

Of u nu ondernemer of particulier bent, een spandoek is een ideaal middel om reclame te maken voor uw bedrijf, vereniging of voor eigen gebruik. In dit blogartikel willen wij u graag kennis laten maken met deze effectieve vorm van reclame maken.

Naast de vele voordelen zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden, zoals het materiaal van het spandoek en het frame.

Tips voor een geslaagde beurspresentatie

08 October 2018

Staat u binnenkort met uw bedrijf op een beurs? Dan is het alvast slim om na te denken over uw beurspresentatie. Hoe gaat u uw bedrijf presenteren? Door veel zorg aan de uitstraling van uw beursstand te besteden, zullen potentiële klanten eerder bij uw beursstand blijven staan. Wij geven u graag een aantal tips hoe u ervoor kunt zorgen dat uw beursdeelname gegarandeerd een succes wordt.

Laat jouw boodschap wapperen op een vlag

08 October 2018

Uw bedrijf, organisatie of vereniging promoten? Dan zult u waarschijnlijk niet meteen aan een vlag denken. Toch is een vlag een effectief en betaalbaar reclamemiddel. Helemaal ideaal is het dat vlaggen vaak multi-inzetbaar zijn en bijvoorbeeld zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Of u nu binnen of buiten een vlag met uw logo of boodschap laat wapperen, het trekt meteen de aandacht.

8 producten(en)

© 2008 - 2020 Signdirect Nederland B.V.